به گزارش خبرنگار مهر، مسابقه بینالمللی کیک بوکسینگ در آذرماه به میزبانی کشور ترکیه سال جاری برگزار شد و چهار داور از ایران دعوت شدند و این مسابقات را داوری کردند. احمد ابراهیمی داور شاهرودی به مسابقات اعزام شد و تعدادی از رقابتها را داوری کرد در خصوص مسابقات بینالمللی کیک بوکسینگ با وی به گفتگو نشستیم.
شما از چه زمانی داوری در مسابقههای کیک بوکسینگ را آغاز کردید؟
من از سال ۸۷ دوره داوری درجه سه را زیر نظر فدراسیون ورزشهای رسمی شروع و از سال ۸۸ رویدادهای ملی و استانی را داوری میکنم. در سال ۱۴۰۰ توانستم به مقام داوری ملی دست پیدا کنم و فدراسیون ورزشیهای رزمی نیز من را به این جایگاه شناخت تا به عنوان نماینده استان سمنان، سه دوره مسابقات انتخابی تیم ملی را در گرمسار، ساری و اهواز داوری کنم.
کدام مسابقههای بینالمللی را داوری کردید؟
من در مسابقات بینالمللی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ که هر دو به میزبانی ترکیه و زیر نظر سازمان کیک بوکسینگ برگزار میشد، داوری کردم که آخرین آنها نهم آذرماه جاری برگزار شد.
مهمترین رویدادی که شما آن را قضاوت کردید، کدام مسابقه بود؟
در کشور ما مهمترین رویداد، مسابقات انتخابی تیم ملی به شمار میرود که اعضای تیم ملی انتخاب میشوند و من از طرف فدراسیون دعوت شدم سه دوره از این مسابقات را داوری کردم.
به مسابقات بینالمللی کیک بوکسینگ سال جاری اشاره کردید، کیفیت این مسابقات را چگونه ارزیابی میکنید؟
سازمان کیک بوکسینگ جهانی IMAO ما را به این مسابقه دعوت کرد که نمایندگی این سازمان در ایران بر عهده مهدی ذوالقدر است. کیفیت مسابقات خوب بود و ۱۲ کشور در این مسابقات شرکت کردند و تیم ایران و هم چنین تیم داوری، توانستند دست پر به کشور برگردند چرا که ۱۲ عنوان مقام قهرمانی دست یافتند.
از ایران ۲۴ نفر به این مسابقات دعوت شدند که اعضای آن را ۱۸ نفر از آنان از ورزشکاران، دو نفر از مربی و سرپرست و چهار نفر داور بودند که من نیز در این تیم چهار نفره به این مسابقات اعزام شدم.
از شما برای اعزام به این مسابقات چه حمایتی شد؟
شهرداری شاهرود برای حمایت مبلغی را به ما اهدا کرد که لازم است از جناب آقای مهندس احمدی شهردار محترم تقدیر و تشکر کنم، و با پیگیریهای هیئت ورزشی رزمی استان و شهرستان به این مسابقات اعزام شدم.
داوران رزمی استان چه توقعی از مسئولان دارند؟
در خصوص ورزش همیشه کم لطفی صورت میگیرد و ورزشکاران در گمنامی به سر میبرند. داوری نیز در دل ورزش جای دارد لذا از مسئولان میخواهیم تا ورزشکاران را در زمینه اعزام به مسابقات حمایت کنند تا برای کشور افتخار کسب کنیم. خود من، چه زمانی در کیک بوکسینگ ورزشکار بوده و مبارزه میکردم و چه اکنون مشغول تدریس مربیگری و آموزش به جوانان هستم همواره از مسئولان خواستهام که تنها ورزشکاران را حمایت کنند.
در آخر اینکه اگر بخواهید کیفیت داوری خود را ارزیابی کنید چگونه درباره آن نظر میدهید؟
ابتدا باید گفت بهترین داور وجدان آدمی است زیرا ورزشکاری که برای رویداد داخلی و خارجی زحمت میکشد و برای آن تلاش میکند ما در جایگاه داور باید رأیی بدهیم تا در حق او اجحاف نشود. نباید با دیدگاه خاصی به حریف مقابل یا کشور خود نگاه کنیم برای اینکه هرکسی به نوبه خود رحمت کشیده است تا در این مسابقات شرکت کند.
نظر شما